ÇEVAK Anaokulu

Vizyon: Eğitim kalitesinin artmasında katkıda bulunan, eğitimi ayrıcalığa dönüştüren sosyal, kültürel, ahlaki değerlere sahip çıkan ve mutlu bireyler yetiştiren, eğitim sistemini ve dayandığı değerlerden aldığı güçle geleceği kuşatan lider insanları yetiştirecek saygın bir okul olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; Türkçeyi etkin ve doğru kullanan; öz güveni ve iletişim becerisi gelişmiş; özgür düşünüp, yaratıcı üretebilen; araştıran, sorgulayan, eleştirebilen, analitik düşünebilen; doğaya ve insanlara saygı duyan; evrensel ve ulusal değerleri benimsemiş; sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.30 13.30
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Beslenme Dostu Okul, Okulum Temiz, Okuyan Denizli, Sıfır Atık

WEB - https://cevakanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yukarı Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No 25 Çivril/Denizli

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Yukarı Mah. Mimar Sinan Cad. No:25 Çivril/DENİZLİ

Adres - Yukarı Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No 25 Çivril/Denizli

Ulaşım özel taşıt

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır. İl merkezine 96 km uzaklıktadır.