Denizli İl Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Sayın Murat GÖNÜLDENK ve Sayın İbrahim ÇİÇEKDEMİR 18/01/2023 tarihinde okulumuzu ziyaret etmiştir.

19.01.2023 233

"Okul Temelli Mesleki Gelişim Programı" çerçevesinde; ilçemizde ilk defa okulumuzda düzenlenen "Protokol Kuralları Semineri" çalışmalarını yerinde incelemek üzere Denizli İl Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Sayın Murat GÖNÜLDENK ve Sayın İbrahim ÇİÇEKDEMİR 18/01/2023 tarihinde okulumuzu ziyaret ederek eğitim çalışmaları hakkında bilgi almışlardır.

Okulumuz tarafından "Okul Temelli Mesleki Gelişim Programı" kapsamında düzenlenen eğitimin Çivril İlçesinde ilk defa gerçekleştirildiğini ve diğer okullara öncülük ettiğini vurgulayan Denizli İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Murat GÖNÜLDENK, okul müdürümüz Sayın Mustafa TURİNAY başta olmak üzere eğitimde görev alan yönetici ve personele yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

19-01-202319-01-2023